Onze diensten

De fiscalisten van de Veluwse Associatie bieden fiscaal advies aan ondernemingen, DGA’s en vermogende particulieren. Onze fiscalisten zijn ervaren en vakbekwaam. Een combinatie die onze klanten originele invalshoeken in het advies oplevert.

Uw administratie hoort inzicht te geven in het bedrijfsresultaat en is de basis voor realistische prognoses. Het credo hierbij is: “een gezond bedrijf heeft een gezonde administratie”! Wij helpen u met de beoordeling van uw resultaten en het analyseren van relevante informatie.

De Veluwse Associatie is gespecialiseerd in een deskundige verwerking van de volledige salarisadministratie. Daarnaast adviseren wij onze klanten op het complexe vlak van personeelszaken.

Veel startende ondernemers hechten waarde aan praktische en persoonlijke begeleiding bij het opstarten van een onderneming. De relatiebeheerders van de B.V. Veluwse Associatie hebben een ruime ervaring in het opstarten van een onderneming.

Uw dagelijkse en strategische beslissingen zijn gebaseerd op de informatie die uw systemen genereren. Zonder de juiste, tijdige en volledige informatie geen organisatie.